Counter curug wifi MRB HPC015S

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Seueur urang konter sukunyaéta produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan urang konter suku.

Kami nganggo ieu konter sukusénsor pikeun nyayogikeun jalan kaluar gancang, épéktip saderhana sareng éfisién pikeun seueur perpustakaan, musium, tempat indah, toko ranté, supermarket, sareng tempat sanés di bumi sareng luar negeri. Ieukonter suku ogé tiasa dianggo pikeun pangendali pendudukan otomatis.

footfall-sensor

HPC015S konter suku mangrupikeun konter aliran panumpang anu dikirimkeun ku ultra-leutik, daya batre, WIFI. Ngan ukur hiji sét pakakas anu tiasa minuhan sarat konsumén. Layar na jelas sareng diénggalan sacara langsung. Henteu aya biaya anu diperyogikeun. Anjeun tiasa milih modeu jaringan atanapi modeu Stand-alone.

footfall-counting-sensor
footfall-counting-sensor-03

Nalika éta mesin cacah titincakan ngagunakeun modeu jaringan, éta konter sukunyayogikeun hotspot jaringan WIFI-AP sareng layanan WEB internal. Saatos nyambungkeun sareng log in kalayan ijin ngalangkungan telepon pinter (Android, IOS), anggo halaman WEB pikeun nyetél parameter terminal ngitung aliran panumpang Atanapi browsing data, server nyimpulkeun sareng nyayogikeun sababaraha laporan analisis, docking sareng sistem pihak katilu atanapi ekstensi fungsi.

Sensor Footfall tiasa nyimpen rékor aliran panumpang numutkeun waktos anu parantos ditangtoskeun, sareng unggah catetan aliran panumpang kana sérpér anu ditunjuk sacara rutin numutkeun waktos anu parantos ditangtoskeun.

Konter curuk ogé nyayogikeun dukungan téknis lengkep pikeun ngabantosan pamekaran sékundér, nelepon antar muka API sareng pamekaran sékundér, nyayogikeun lengkep mesin cacah titincakanprotokol komunikasi sareng dukungan téknis anu aya hubunganana, sareng rupa-rupa metode dok data. Platform ngagunakeun server propésional pikeun nyayogikeun aplikasi lemes sareng nyaman Pangalaman, sérver cadangan data bebas pikeun mastikeun integritas data.

Ukuranna 75x50x23mm
Warna Hideung atanapi bodas
Sambungan Wireless, dukungan modul Wifi
Detéksi lébar 1-20 méter
Batré nepi ka 1,5 taun (batré standar internasional)
Parangkat lunak Aya
Cara Mariksa Data Mobile atanapi PC

Naha milih loket curuk MRB?

1. Numutkeun parobihan data aliran panumpang anu diitung ku konter suku, daérah khusus sareng masa khusus tiasa ditilik, sareng manajemén properti, perawatan sareng kaamanan tiasa dijadwalkeun sacara efektif pikeun nyingkahan karugian harta anu teu perlu.
2. Aliran panumpang di daérah utama diitung ku fsénsor ootfall nyayogikeun dasar ilmiah pikeun tata ruang terintegrasi tina sakumna daérah.
3. Ngaliwatan statistik sareng ngabandingkeun aliran panumpang dina waktos anu béda-béda, sacara ilmiah ngevaluasi rasionalitas strategi operasi pamasaran promosi.

footfall-counter-01
footfall-sensor-01

4. Ku nganalisis data dina konter suku, obyektif nangtoskeun tingkat harga sewaan toko counter.
5. Numutkeun jumlah panumpang terdampar di daérah éta, sumber daya manusa tiasa disaluyukeun alesan pikeun ngendalikeun biaya.
6. Nyayogikeun dasar ilmiah pikeun ngaoptimalkeun anggaran pariwara sareng promosi ngalangkungan statistik aliran panumpang.
7. Ngaliwatan sensor suku, kakuatan belanja rata-rata aliran panumpang tiasa diitung kanggo nyayogikeun rujukan pikeun posisi produk.
8. Ngalangkungan éta mesin cacah titincakan, jam bisnis tiasa disetél sacara wajar sareng rugi biaya tiasa dikirangan.

Kumaha jalanna lokét?

Prinsip cacah: téknologi partisi, radiasi infra red.
Metode unggah data: unggah data kana server cloud ngalangkungan WIFI nirkabel.
Tampilan data: tampilan layar ageung OLED tampilan real-time tina data éntri sareng kaluar sadinten.
Detéksi lébar: jero rohangan 1-20 méter, ker 1-16 méter.

footfall-counting-sensor-01

Métode cacah: jumlah aliran panumpang kaluar sareng tiasa diitung nyalira.
Metode nempoan data: lebetkeun URL dina telepon sélulér atanapi PC pikeun nuliskeun halaman wéb, lebet kana nami akun sareng kecap akses pikeun ditingali, sareng anjeun tiasa ngaksés data tina sababaraha periode waktos kanggo ditingali.
Metode pamasangan: ngalereskeun pemancar infra merah sareng panarima infra red dina jangkungna sami dina dua sisi saluran, nyingkahan halangan di tengahna, sareng jangkungna instalasi antara 1.2-1.4 méter.
Modeu catu daya: catu daya USD, catu daya batré litium anu tiasa diisi ulang (tiasa dianggo sakitar 3 bulan saatos ditagih).
Data alat di toko anu sanés tiasa ditingal dina akun anu sami, dikokolakeun sakaligus, sareng ngabandingkeun data tiasa dilakukeun.
Kontrol pendudukan tiasa diatur ku konter suku parangkat lunak.

footfall-sensor-03
footfall-counting-sensor2
footfall-counter4
footfall-sensor-04

Pidéo counter HPC015S Footfall

Urang gaduh seueur jinis IR konter suku, 2D, 3D, AI konter suku, aya salawasna anu bakal cocog sareng anjeun, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyarankeun anu paling cocog konter suku pikeun anjeun dina 24 jam.

footfall-counter2
footfall-sensor-02
footfall-sensor-05
footfall-counter3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali