Tentang Kami

MRB perenahna di Shanghai, Cina. Shanghai katelah "Paris oriental", Éta mangrupikeun pusat ékonomi sareng kauangan Cina sareng ngagaduhan wilayah perdagangan bébas munggaran di China (daérah uji coba perdagangan gratis).

Saatos ampir 20 taun operasi, MRB dinten ayeuna parantos janten salah sahiji perusahaan luar biasa di industri ritel Cina kalayan skala ageung sareng pangaruh, nyayogikeun solusi cerdas pikeun konsumén ritel, kalebet sistem cacah jalma, sistem ESL, sistem EAS sareng produk anu aya hubunganana.

Produk kami diékspor ka langkung ti 100 nagara sareng daérah di bumi sareng luar negeri. Kalayan dukungan kuat konsumén kami, MRB parantos maju pisan. Kami gaduh modél pamasaran anu unik, tim propésional, manajemén ketat, produk unggulan sareng jasa anu sampurna. Dina waktos anu sasarengan, urang difokuskeun téknologi canggih, inovasi sareng panilitian sareng pamekaran produk pikeun nyuntik vitalitas seger kana mérek kami. Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk sareng jasa propésional anu saé kualitas luhur sareng diversifikasi pikeun industri ritel di panjuru dunya, sareng ngadamel solusi calakan pribadi pikeun palanggan ritel kami.

Saha kami?

MRB perenahna di Shanghai, Cina.

about mrb
MRB Factory1

MRB didirikeun taun 2003. Dina 2006, kami ngagaduhan hak impor sareng ékspor anu mandiri. Kusabab didirikan, kami parantos komitmen pikeun nyayogikeun solusi pinter pikeun konsumén ritel. Garis produk kami kalebet sistem cacah Jalma, Sistem label éléktronik, Sistem Surveillans Artikel Éléktronik sareng sistem rékaman video digital, sareng sajabana, nyayogikeun solusi anu lengkep sareng lengkep pikeun konsumén ritel di panjuru dunya. 

Naon MRB lakukeun?

MRB perenahna di Shanghai, Cina.

MRB Dupi khusus dina R&D, produksi sareng pamasaran counter People, sistem ESL, sistem EAS sareng produk anu aya hubunganana pikeun jual beuli. Garis produk nyertakeun langkung ti 100 modél sapertos lokét IR bream people, 2D camera people counter, 3D people counter, AI People count system, Vehicle Counter, Passenger counter, éléktronik rak kalayan ukuran anu bénten, produk anti-shoplifting anu béda-béda .. jsb.
Produkna seueur dianggo di toko eceran, ranté pakean, supermarket, paméran sareng acara anu sanés. Kaseueuran produk parantos ngalangkungan FCC, UL, CE, ISO sareng sertifikasi sanés, sareng produk na meunang pujian bulat ti para pelanggan.

Naha milih MRB?

MRB perenahna di Shanghai, Cina.

1. Mesin Manufaktur Mumpuni

Kaseueuran peralatan pabrik urang diimpor langsung ti Éropa sareng Amérika.

2. Kamampuh R&D anu saé

Kami henteu ngan ukur ngagaduhan tanaga téknis nyalira, tapi ogé kerjasama sareng paguron luhur pikeun ngalaksanakeun panilitian sareng pamekaran produk. Ngaliwatan usaha anu teras-terasan, urang ngajaga produk urang dina mayunan industri.

3. Kontrol Kualitas ketat salami 3 bagian sateuacan kintun

■ Kadali kualitas Bahan Baku Inti.
■ Tés Produk réngsé.
■ Kontrol kualitas sateuacan dikirim.

4. OEM & ODM sayogi

Punten wartoskeun ka kami ngeunaan pikiran sareng sarat anjeun, kami rela damel sareng anjeun pikeun ngarobih produk ekslusif anjeun.

MRB tech

Babaturan urang

Réréncangan urang ti bénten nagara di Dunya.

Friends

Jasa kami

Diajar langkung seueur ngeunaan kami bakal ngabantosan anjeun langkung seueur.

Jasa Pra-diobral

Anggo 20 taun pangalaman industri urang pikeun nyarankeun kualitas pangsaéna sareng produk anu paling cocog pikeun anjeun.
Salesman plus téknisi bakal nyayogikeun anjeun kalayan seueur jasa salami prosés.
Mékanisme réspon 7 * 24 jam.

Jasa saatos-jualan

Dukungan téknis jasa latihan téhnis
Dukungan harga distributor
Dukungan online 7 * 24 jam
Jasa jaminan panjang
Jasa kunjungan biasa balik
Jasa promosi produk anyar
Jasa ningkatkeun produk gratis