Produk

  • MRB Electronic shelf label system HL213

    Sistem labél rak MRB éléktronik HL213

    Label éléktronik Ukuran: 2,13 "

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang

  • MRB HPC168 automatic passenger counter for bus

    Counter panumpang otomatis MRB HPC168 pikeun beus

    Konter panumpang otomatis Kaméra / téknologi 3D

    Fungsi Setel hiji-klik saatos dipasang

    95% dugi ka 98% akurasi dina ngitung panumpang

    Teu kapangaruhan ku cahaya atanapi bayangan.

    Bagasi disaring sareng target jangkungna tiasa diwatesan

    Muka panto atanapi nutup tiasa memicu atanapi ngeureunkeun lokét.

    Pidéo tiasa dirékam dina MDVR kami (MDVR dina halaman wéb kami)

  • MRB people counting camera HPC008

    Jalma MRB ngitung kaméra HPC008

    "Sirah" Jalma ngitung Kaméra

    Protokol / API disayogikeun

    Langkung ti 95% akurasi

    Colokkeun sareng Puterkeun pikeun masang Jalma ngitung Kaméra

    Kontrol pangaturan setelan dina parangkat lunak

    Parangkat lunak gratis

    Biaya murah sareng harga anu hadé Jalma ngitung Kaméra

    Dilaporkeun salaku "Hideung Tech" di bandara Internasional Shanghai Pudong.

     

  • MRB wireless People counter HPC005

    MRB nirkabel Jalma counter HPC005

    Pamasangan nirkabel, pasang sareng puterkeun

    dugi ka 40 méter jarak deteksi jarak jauh.

    Panganteur anti lampu

    Hirup langkung saé salami 1-5 taun

    Layar LCD pikeun mariksa data kalayan gampang

    Toko ranté cocog, Kontrol Pendudukan

    OEM sareng ODM, API sareng Protokol sayogi

     

  • MRB HPC088 Automatic Passenger Counting System for bus

    Sistem cacah panumpang otomatis MRB HPC088 pikeun beus

    95% dugi ka 98% akurasi dina ngitung panumpang

    Teu kapangaruhan ku cahaya atanapi bayangan.

    Bagasi disaring sareng target jangkungna tiasa diwatesan

    Konter panumpang otomatis Kaméra / téknologi 3D

    Fungsi Setel hiji-klik saatos dipasang

    Muka panto atanapi nutup tiasa memicu atanapi ngeureunkeun lokét.

    Pidéo tiasa dirékam dina MDVR kami (MDVR dina halaman wéb kami)

  • MRB ESL base station HLS01

    Base station MRB ESL HLS01

    Stasion basa labél ESL

    DC 5V, 433MHZ, 120mm * 120mm * 30mm

    jarak komunikasi: dugi ka 50 méter

    Kabel jaringan standar sareng panganteur jaringan WIFI

    Suhu operasi: -10 ° C ~ 55 ° C

    Suhu panyimpenan: -20 ° C ~ 70 ° C

    Kalembaban: 75%

  • MRB ESL accessories

    Asesoris MRB ESL

    Aksésoris tag ESL

    Kurung ningkatna, slideway

    PDA, Stasion pangkalan

    Nangtung tampilan

    Universal Clamp

    Gantungan, klip cai-buktina deui

    Kutub (kana és)

     

  • MRB digital price tag HL154

    Tag harga digital MRB HL154

    Ukuran harga digital Ukuran: 1,54 "

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang

  • MRB electronic price tag HL213F for frozen food

    Tag harga éléktronik MRB HL213F pikeun kadaharan beku

    Harga éléktronik Ukuran: 2,13 "kanggo tuang Beku

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang

  • MRB ESL price tag system HL290

    Sistem tag harga MRB ESL HL290

    Sistem tag harga ESL Ukuran: 2,9 "

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang

  • MRB e ink price tag HL420

    Tag harga MRB e tinta HL420

    Tag harga e-ink Ukuran: 4.2 "

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang

  • MRB ESL label system HL750

    Sistem labél MRB ESL HL750

    Ukuran labél ESL: 7.5 "

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang

     

     

     

123 Teras> >> Halaman 1/3