• MRB
  • MRB Retail1
  • MRB Retail eorkshop
  • MRB Retail factory

TENTANG KAMI

MRB Dupi khusus dina R&D, produksi sareng pamasaran counter People, sistem ESL, sistem EAS sareng produk anu aya hubunganana pikeun jual beuli. Garis produk nyertakeun langkung ti 100 modél sapertos lokét IR bream people, 2D camera people counter, 3D people counter, AI People count system, Vehicle Counter, Passenger counter, éléktronik rak kalayan ukuran anu bénten, produk anti-shoplifting anu béda-béda .. jsb.

Newsletter

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.
Enquiry Pikeun Pricelist