Kontak

TAROS KAMI

Nalika anjeun resep kana salah sahiji barang kami saatos anjeun ningali daptar produk kami, punten kersa ngahubungi kami pikeun patarosan

Alamat: Kamar 818-820, gedong B, St. NOAH, No. 1759, Jalan Jinshajiang, Kacamatan Putuo, Shanghai, Cina.

E-mail: paul@mrbretail.com 

Telp: + 86-21-52353905

Telepon sélulér / wechat / whatsapp: 
+ 86-13361992985

Fax: + 86-21-52353906

Skype: sorot86

Hayu urang asup ka Toél

Entong hestiate pikeun nanyakeun kami hal. Email kami langsungmrb@mrbretail.com atanapi nelepon kami di + 86-13361992985

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami