Kontra Beam IR

  • MRB automatic people counter HPC005S

    Jalma otomatis MRB kontra HPC005S

    Sensor counter jalma MRB otomatis HPC005S (versi unggah langsung) Béda sareng HPC005, counter jalma otomatis HPC005S tiasa mindahkeun data kana awan tanpa PC. Ieu mangrupikeun counter jalma otomatis nirkabel anu tiasa dikirimkeun tanpa WIFI, Seueur jalma counter otomatis urang mangrupikeun produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan loket jalma otomatis kami. Di ...
  • MRB Door people counter HPC001

    Jalma panto MRB counter HPC001

    Ieu mangrupikeun konter panto anu saderhana pisan didukung ngan ukur ku aki. Seueur konter Door kami mangrupikeun produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan konter panto kami. Jumlah aliran panumpang ayeuna pamimpin panggedéna di pasar. Dina pangaruh lokasi geografis, lingkungan, patalimarga sareng faktor sanésna, analisis sareng statistik jumlah passeng ...
  • MRB retail traffic counter for retail people counting HPC002

    Kontra patalimarga ritel MRB pikeun jalma ritel ngitung HPC002

    Ieu mangrupikeun konter pangunjung ritel anu tiasa didukung ku aki sareng tanaga. Seueur counter counter ritel kami mangrupikeun produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan lokét pangunjung ritel kami. Jumlah aliran panumpang mangrupikeun indikator konci operasi toko di pasar. Dina operasi sapopoé, urang tiasa langsung nangtoskeun kualitas operasi toko di pasar ...
  • MRB USB human counting machine for retail HPC015U

    Mesin cacah manusa MRB USB pikeun HPC015U ritel

    Ieu mesin cacah manusa murah sareng praktis. Seueur sensor cacah manusa urang mangrupikeun produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan sénsor cacah manusa urang. Biaya pamasangan sénsor cacah manusa HPC015U kalintang lemahna, tanpa aya konstruksi, pamasangan gancang, sareng cocog pisan kanggo markas modus ranté skala ageung pikeun ngalaksanakeun manusa anu akurat ...
  • MRB wifi footfall counter HPC015S

    Counter curug wifi MRB HPC015S

    Seueur counter titincakan urang mangrupikeun produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirimkeun inpormasi langkung lengkep ngeunaan konkur kami. Kami nganggo sensor counter footfall ieu kanggo nyayogikeun solusi ngitung tapak suku anu gancang, efisien sareng épisién pikeun seueur perpustakaan, musium, tempat indah, toko ranté, supermarket, sareng tempat sanés di bumi sareng luar negeri. Konter footfall ieu ogé tiasa dianggo pikeun automa ...
  • MRB wireless digital people counter HPC005U

    Jalma digital nirkabel MRB kontra HPC005U

    Ieu mangrupikeun konter digital nirkabel saderhana anu tiasa ngekspor data ngalangkungan USB, Seueur urang digital counter urang mangrupikeun produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan konter jalma digital kami. Manajemén ilmiah pasar modéren ngandelkeun data pikeun nyarios. Data anu akurat ngamungkinkeun para palaku pikeun nangkep inpormasi sareng data anu akurat dina munggaran, sareng tiasa ...
  • MRB wireless People counter HPC005

    MRB nirkabel Jalma counter HPC005

    Ieu mangrupikeun konter jalma nirkabel anu tiasa dikirimkeun tanpa WIFI, Seueur urang konter mangrupikeun produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan loket jalma kami. Dina jaman data ageung, People counter ngajantenkeun data langkung akurat sareng ngajantenkeun bisnis langkung gampang. Kontra jalma inframerah cocog pikeun perpustakaan, stasiun karéta gancang, toko telepon sélulér, tanda bakat ...