Counter Counter / MDVR

  • MRB automatic passenger counter for bus HPC168

    Counter panumpang otomatis MRB pikeun beus HPC168

    HPC168 mangrupikeun sistem ngitung panumpang otomatis anu didaptarkeun pikeun Beus. Seueur counter panumpang urang mangrupikeun produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi lengkep ngeunaan lokét panumpang kami. Counter panumpang HPC168 gaduh prosesor kinerja tinggi video berdedikasi Huawei didamel, sareng nganggo modél algoritma jero kaméra dual-kaméra anu dimekarkeun pikeun sacara dinamis ngadeteksi palang, anjeunna ...
  • MRB Automatic Passenger Counting System for bus HPC088

    Sistem cacah panumpang MRB Otomatis pikeun beus HPC088

    Seueur sistem panétang panumpang urang mangrupikeun produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan sistem panumpang panumpang kami. Sistem cacah panumpang HPC088 mangrupikeun produk cacah panumpang anu presisi tinggi (98% +) pikeun panumpang beus ngitung otomatis dumasar kana téknologi visi stereo binokular sareng téknologi analisis pidéo anu cerdas. Kaméra taropong panumpang co ...
  • MRB Mobile DVR for vehicle

    MRB Mobile DVR pikeun kendaraan

    Dvr sélulér kami ngagaduhan opat patén. Supados teu disalin ku pabrik anu sanés, urang ngan ukur nempatkeun sakedik inpormasi dina halaman wéb. Punten taroskeun ka staf penjualan kami sareng kami bakal ngirim inpormasi lengkep pikeun anjeun. Mobile dvr mangrupikeun salah sahiji alat monitoring rékaman video digital. Mobile dvr utamina dianggo pikeun beus jarak jauh, beus kota, karéta, rail light subway sareng transportasi umum anu sanés, dina kaamanan umum, perlindungan seuneu, manajemen penegak hukum perkotaan vehicl ...
  • MRB Vehicle camera for mobile DVR

    Kaméra MRB Vehicle pikeun DVR mobile

    Cctv wahana kami ngagaduhan opat patén. Supados teu disalin ku pabrik anu sanés, urang ngan ukur nempatkeun sakedik inpormasi dina halaman wéb. Punten taroskeun ka staf penjualan kami sareng kami bakal ngirim inpormasi lengkep pikeun anjeun. Fitur kaméra cctv wahana: (MCD001 179 °) sensor gambar definisi tinggi AHD, kualitas gambar definisi tinggi, résolusi épéktip taun 1920 * 1080. Sudut aktual ultra lega: Diagonal 201, derajat 182 horisontal, vertikal 126 derajat. Kendaraan cctv kaméra Teoritis val ...