Jalma Ngitung Kaméra

  • MRB people counting camera HPC008

    Jalma MRB ngitung kaméra HPC008

    "Sirah" Jalma ngitung Kaméra

    Protokol / API disayogikeun

    Langkung ti 95% akurasi

    Colokkeun sareng Puterkeun pikeun masang Jalma ngitung Kaméra

    Kontrol pangaturan setelan dina parangkat lunak

    Parangkat lunak gratis

    Biaya murah sareng harga anu hadé Jalma ngitung Kaméra

    Dilaporkeun salaku "Hideung Tech" di bandara Internasional Shanghai Pudong.

     

  • MRB 3D People counting system HPC009

    MRB 3D Jalma cacah sistem HPC009

    3D kaméra dobel téknologi Jalma loket

    Akurat tapi ku béaya rendah kanggo ngagaleuh

    95% -98% akurasi tinggi

    RS485 sareng RS232 pikeun sambungan

    API sareng Protokol disayogikeun

    Parangkat lunak gratis kalayan fungsi kendali Pendudukan

    Konéksi WIFI sayogi

  • MRB AI crowd counter HPC198

    Counter riungan MRB AI HPC198

    AI Processor diwangun-di counter riungan AI.

    Ngawaskeun waktos-nyata

    RS485, panganteur RJ45 DC 12V

    deteksi gerak, Oklusi layar, 4 daérah detéksi tiasa diatur

    Tiasa dianggo pikeun ngitung kendaraan ogé.

    Kisaran deteksi 5-50 méter

    Fungsi Kontrol Pendudukan

  • MRB AI Vehicle counting system HPC199

    Sistem cacah Kandaraan MRB AI HPC199

    Prosesor AI diwangun-di.

    IP65 waterproof, tiasa dianggo di luar ruangan.

    API sareng protokol disayogikeun.

    5 dugi 50 méter jarak deteksi jarak jauh.

    4 daérah anu bénten-bénten tiasa diatur pikeun ngitung nyalira.

    Idéntifikasi udagan, nyukcruk, ngitung.

    Anti cahaya panonpoe

    Target spésifik fungsi diajar sareng kalibrasi.

     

  • MRB head counting camera HPC010

    Sirah MRB cacah kaméra HPC010

    Teknologi 3D dina kaméra cacah sirah.

    Mésér kalayan béaya rendah tapi Akurasi langkung luhur.

    95% ~ 98%, akurat kaméra ngitung sirah.

    Ngolah kalayan chip-speed High.

    API sareng Protokol disayogikeun

    Tiasa dianggo panumpang sirah panumpang kaméra dina beus

    Sadayana - hiji sistem kanggo instalasi gancang.