Sistem cacah Jalma

  • MRB people counting camera HPC008

    Jalma MRB ngitung kaméra HPC008

    "Sirah" Jalma ngitung Kaméra

    Protokol / API disayogikeun

    Langkung ti 95% akurasi

    Colokkeun sareng Puterkeun pikeun masang Jalma ngitung Kaméra

    Kontrol pangaturan setelan dina parangkat lunak

    Parangkat lunak gratis

    Biaya murah sareng harga anu hadé Jalma ngitung Kaméra

    Dilaporkeun salaku "Hideung Tech" di bandara Internasional Shanghai Pudong.

     

  • MRB HPC168 automatic passenger counter for bus

    Counter panumpang otomatis MRB HPC168 pikeun beus

    Konter panumpang otomatis Kaméra / téknologi 3D

    Fungsi Setel hiji-klik saatos dipasang

    95% dugi ka 98% akurasi dina ngitung panumpang

    Teu kapangaruhan ku cahaya atanapi bayangan.

    Bagasi disaring sareng target jangkungna tiasa diwatesan

    Muka panto atanapi nutup tiasa memicu atanapi ngeureunkeun lokét.

    Pidéo tiasa dirékam dina MDVR kami (MDVR dina halaman wéb kami)

  • MRB wireless People counter HPC005

    MRB nirkabel Jalma counter HPC005

    Pamasangan nirkabel, pasang sareng puterkeun

    dugi ka 40 méter jarak deteksi jarak jauh.

    Panganteur anti lampu

    Hirup langkung saé salami 1-5 taun

    Layar LCD pikeun mariksa data kalayan gampang

    Toko ranté cocog, Kontrol Pendudukan

    OEM sareng ODM, API sareng Protokol sayogi

     

  • MRB HPC088 Automatic Passenger Counting System for bus

    Sistem cacah panumpang otomatis MRB HPC088 pikeun beus

    95% dugi ka 98% akurasi dina ngitung panumpang

    Teu kapangaruhan ku cahaya atanapi bayangan.

    Bagasi disaring sareng target jangkungna tiasa diwatesan

    Konter panumpang otomatis Kaméra / téknologi 3D

    Fungsi Setel hiji-klik saatos dipasang

    Muka panto atanapi nutup tiasa memicu atanapi ngeureunkeun lokét.

    Pidéo tiasa dirékam dina MDVR kami (MDVR dina halaman wéb kami)

  • MRB Occupancy counter HPC series

    MRB Pendudukan kontra HPC séri

    Alarm sareng Door tiasa dipicu ku loket Pendudukan

    Konter 3D / 2D / Infrabeureum / AI sayogi kalayan béaya rendah kanggo ngagaleuh

    Tiasa nyambung kana layar ageung pikeun nunjukkeun status Pendudukan.

    Wates tetep tiasa ditetepkeun ku perangkat lunak Gratis kami

    Anggo telepon sélulér atanapi PC kanggo nyetél setélan

    Kontrol padumukan pikeun transportasi umum sapertos beus, kapal..jst

    Aplikasi anu sanés: Daérah umum sapertos perpustakaan, garéja, jamban, taman jsb.

  • MRB Mobile DVR for vehicle

    MRB Mobile DVR pikeun kendaraan

    Huawei chip 3521D pangénggalna

    H.265 1080P pinuh pigura

    MDVR anu dipaténkeun kalayan ukuran 1/3 sareng beurat MDVRs sanés

    Perekam video SSD / HDD

    1 ka 8 Saluran putereun gancang

    Wifi / 4G / GPS / RJ45 sayogi

    Hiji-push disk kaluar téknologi

    Ngarékam kakuatan-sareng fungsi manajemén kakuatan.

    Parangkat lunak gratis sayogi pikeun telepon sélulér (andriod / IOS) / PC / WEB

  • MRB Vehicle camera for mobile DVR

    Kaméra MRB Vehicle pikeun DVR mobile

    Sensor gambar definisi tinggi AHD 1080P

    Sudut lega: 179 ° sareng sudut sempit aya ogé.

    Fungsi kabut nembus.

    Ukuran mini pikeun ngahémat biaya pengiriman kanggo ngagaleuh

    Paningalian peuting hampang

    Bukti cai IP69K

  • MRB 3D People counting system HPC009

    MRB 3D Jalma cacah sistem HPC009

    3D kaméra dobel téknologi Jalma loket

    Akurat tapi ku béaya rendah kanggo ngagaleuh

    95% -98% akurasi tinggi

    RS485 sareng RS232 pikeun sambungan

    API sareng Protokol disayogikeun

    Parangkat lunak gratis kalayan fungsi kendali Pendudukan

    Konéksi WIFI sayogi

  • MRB AI crowd counter HPC198

    Counter riungan MRB AI HPC198

    AI Processor diwangun-di counter riungan AI.

    Ngawaskeun waktos-nyata

    RS485, panganteur RJ45 DC 12V

    deteksi gerak, Oklusi layar, 4 daérah detéksi tiasa diatur

    Tiasa dianggo pikeun ngitung kendaraan ogé.

    Kisaran deteksi 5-50 méter

    Fungsi Kontrol Pendudukan

  • MRB AI Vehicle counting system HPC199

    Sistem cacah Kandaraan MRB AI HPC199

    Prosesor AI diwangun-di.

    IP65 waterproof, tiasa dianggo di luar ruangan.

    API sareng protokol disayogikeun.

    5 dugi 50 méter jarak deteksi jarak jauh.

    4 daérah anu bénten-bénten tiasa diatur pikeun ngitung nyalira.

    Idéntifikasi udagan, nyukcruk, ngitung.

    Anti cahaya panonpoe

    Target spésifik fungsi diajar sareng kalibrasi.

     

  • MRB head counting camera HPC010

    Sirah MRB cacah kaméra HPC010

    Teknologi 3D dina kaméra cacah sirah.

    Mésér kalayan béaya rendah tapi Akurasi langkung luhur.

    95% ~ 98%, akurat kaméra ngitung sirah.

    Ngolah kalayan chip-speed High.

    API sareng Protokol disayogikeun

    Tiasa dianggo panumpang sirah panumpang kaméra dina beus

    Sadayana - hiji sistem kanggo instalasi gancang.

  • MRB wifi footfall counter HPC015S

    Counter undakan wifi MRB HPC015S

    Konter tapak suku sambungan WIFI

    Ponsel Andriod atanapi IOS tiasa dianggo kanggo setting

    Kinerja anu saé dina iri gelap

    Colokkeun sareng Puterkeun

    Protokol sareng API disayogikeun

    Cocog sareng Toko Ranté

    OEM sareng ODM sayogi

12 Teras> >> Halaman 1/2