MRB nirkabel Jalma counter HPC005

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu mangrupa konter jalma nirkabel anu tiasa dikirimkeun tanpa WIFI, Seueur urang konter jalma nyaéta produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan loket jalma kami.

Dina jaman data ageung, Jalma counterngajantenkeun data langkung akurat sareng ngajantenkeun bisnis langkung gampang. Infrabeureum jalma counter cocog pikeun perpustakaan, stasiun karéta gancang, toko telepon sélulér, pasar bakat, aula bisnis télékomunikasi, kantor pamaréntah, supermarket, ranté baju, Di bandara-bandara utama, musium sains sareng téknologi sareng tempat-tempat sanés, henteu sapertos sumbu jalma counter, éta jalma countertina MRB ngan ukur satengah ukuran tina kartu kiridit. Pisan merenah pikeun dipasang, ngitung dua arah, neuleu ngabedakeun arah lebet sareng kaluarna tanaga, sareng pamasangan henteu meryogikeun kabel. Panto deteksi maksimum lébar 40 méter, transmisi data nirkabel, sareng jarak transmisi nirkabel jauh langkung panjang tibatan router nirkabel.Jalma counter ngagunakeun batré lithium-ion pikeun catu daya, anu tiasa bertahan sakitar 2 taun, anu ogé bénten ti poros jalma counter.

infrared-people-counter

Kauntungan produk counter MRB Inframerah

1. Rarancang tina jalma countersaderhana sareng loma. Desain penampilan loket énggal langkung ringkes, pamasangan sekrup, témpél pangrojong.
2. umur batre langkung lami, jalma counter umur batre tiasa ngahontal hiji satengah taun, 3,6V batré litium kapasitas ageung, tegangan 1,5-3.6V, nganggo AA (No. 5), adaptasi langkung saé.
3. Ningkatkeun tampilan LCD dina jalma infra red, data lebet sareng kaluar jelas dina pandangan, sareng anjeun tiasa ningali sacara jelas.

People-counter-03

4. Pangiriman data tina jalma counternyaéta stabil. Data anu dikirimkeun tina konter aliran panumpang kana panarima data sadayana data anu énkripsi, anu henteu ngaganggu alat sanés sareng langkung aman.
5. Nyegah gangguan cahaya kana jalma counter langkung épéktip, sareng ngabéréskeun kasalahan étang anu disababkeun ku robihna lampu ambient.

infrared-people-counter-04

6. Data kaluaran real-time ngalangkungan layar iklan LED dina urang jalma infra red, sareng data statistik tiasa diproyeksikeun ka layar iklan LED ngalangkungan protokol anu ngagunakeun parangkat lunak pikeun monitoring sacara real-time.
7. MRB Jalma counter Tiasa nembus gelas kanggo damel normal tanpa gangguan tina panto kaca sareng windows
8. Sakali sinar infra red asup Jalma counter diblokir ku jalma atanapi obyék langkung ti 5 detik, tampilan bakal nunjukkeun pola anu diblokir, sareng lampu LED di tengah RX bakal hurung pikeun nunjukkeun yén aya halangan, sareng data bakal dilaporkeun ka panarima data. Aya ogé rékaman anu patali sareng tips dina parangkat lunak étajalma counter.
9. Nyugemakeun sagala rupa sarat anu disesuaikan, LOGO pelanggan tiasa ditambihkeun kana jalma counter awak atanapi kotak kado.
10.MRB jalma counter jarak anu langkung lega: dugi ka instalasi jarak 1-40 méter.
11. Ieu jalma counter tiasa dianggo pikeun Kontrol pendudukan ngalangkungan parangkat lunak

People-counter-01
infrared-people-counter3

Spésifikasi

Modél HPC005
Umum  Jalma counter
Sasayogian tanaga 1.5v / 3.6v AA atanapi batré litium pikeun sénsor; Adaptor / USB dijalankeun pikeun DC
Beurat 400g
Diménsi 2,5 x 2.3 x 0.98 "
Suhu Operasi -10 ~ 40 ℃
Warna Bodas, atanapi Disesuaikan
Pamasangan Sagala jinis toko, perpustakaan, Museum, Rumah Sakit, Sakola
Parameter
Operasi Ayeuna kanggo Panarima (RX) 180μA
Status Statis Ayeuna pikeun Panarima (RX) 70μA
Operasi Ayeuna pikeun Transmitter (TX) 200μA
Status Statis Ayeuna pikeun Transmitter (TX) 80μA
Jalan Deteksi Sinar Infrabeureum
Cara Ngitung Ditémbak langsung sareng Ngiuhan teras Cacah
Periode Pamancar Data 5 Menit ti RX ka DC - khusus; Langsung - DC kana parangkat lunak
Frékuénsi Transmisi RF 433MHz, Énkripsi
Jalan Panyambungan RX ka DC ku RF Transmission, DC kana komputer nganggo kabel USB; 
API Leres
Parangkat lunak
Parangkat lunak mandiri Pikeun toko sinyal, di luhur windows 2003
Parangkat lunak jaringan Pikeun toko ranté, di luhur windows 2003 sareng SQL2005 ngalayanan.
Pamasangan
Jangkungna 1.2méter, nyanghareupan
Rubak ≤20 méter
Jalan Maneuh Screws atanapi Stiker
Rentang ti Sénsor dugi ka DC ≤40 méter

Urang gaduh seueur jinis IR jalma counter, 2D, 3D, AI jalma counter, aya salawasna anu bakal cocog sareng anjeun, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyarankeun anu paling cocog jalma counter pikeun anjeun dina 24 jam.

People-counter-02
infrared-people-counter2
People-counter-04
infrared-people-counter1

Pidéo counter HP nirkabel HPC005


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali