Sistem ESL

  • MRB Electronic shelf label system HL213

    Sistem labél rak MRB éléktronik HL213

    Label éléktronik Ukuran: 2,13 "

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang

  • MRB ESL base station HLS01

    Base station MRB ESL HLS01

    Stasion basa labél ESL

    DC 5V, 433MHZ, 120mm * 120mm * 30mm

    jarak komunikasi: dugi ka 50 méter

    Kabel jaringan standar sareng panganteur jaringan WIFI

    Suhu operasi: -10 ° C ~ 55 ° C

    Suhu panyimpenan: -20 ° C ~ 70 ° C

    Kalembaban: 75%

  • MRB ESL accessories

    Asesoris MRB ESL

    Aksésoris tag ESL

    Kurung ningkatna, slideway

    PDA, Stasion pangkalan

    Nangtung tampilan

    Universal Clamp

    Gantungan, klip cai-buktina deui

    Kutub (kana és)

     

  • MRB digital price tag HL154

    Tag harga digital MRB HL154

    Ukuran harga digital Ukuran: 1,54 "

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang

  • MRB electronic price tag HL213F for frozen food

    Tag harga éléktronik MRB HL213F pikeun kadaharan beku

    Harga éléktronik Ukuran: 2,13 "kanggo tuang Beku

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang

  • MRB ESL price tag system HL290

    Sistem tag harga MRB ESL HL290

    Sistem tag harga ESL Ukuran: 2,9 "

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang

  • MRB e ink price tag HL420

    Tag harga MRB e tinta HL420

    Tag harga e-ink Ukuran: 4.2 "

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang

  • MRB ESL label system HL750

    Sistem labél MRB ESL HL750

    Ukuran labél ESL: 7.5 "

    Sambungan nirkabel: radio Frékuénsi subG 433mhz

    Umur batre: sakitar 5 taun, batré anu tiasa diganti

    Protokol, API sareng SDK sayogi, Tiasa dilebetkeun kana sistem POS

    Ukuran Label ESL tina 1,54 "dugi ka 11.6" atanapi ngarobih

    Deteksi base station dugi ka 50 méter

    Kolektor pangrojong: Hideung, Bodas, RED sareng Konéng

    Parangkat lunak mandiri sareng jaringan parangkat lunak

    Témplat témplat kanggo input gancang