Jalma MRB ngitung kaméra HPC008

Pedaran pondok:

"Sirah" Jalma ngitung Kaméra

Protokol / API disayogikeun

Langkung ti 95% akurasi

Colokkeun sareng Puterkeun pikeun masang Jalma ngitung Kaméra

Kontrol pangaturan setelan dina parangkat lunak

Parangkat lunak gratis

Biaya murah sareng harga anu hadé Jalma ngitung Kaméra

Dilaporkeun salaku "Hideung Tech" di bandara Internasional Shanghai Pudong.

 


Detil Produk

Tanda Produk

Kaméra cacah Jalma ieu mangrupikeun produk bintang kami. Éta dipasang di Bandara Internasional Pudong Shanghai. Éta ogé diwawancara ku Shanghai TV sareng disebatkeun salaku téknologi hideung, ieu mangrupikeun pidéo pikeun berita: 

Seueur urang Jalma ngitung kaméranyaéta produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan urang Jalma ngitung kaméra.

HPC008 Jalma ngitung kaméra mirip sareng Hikvision Jalma ngitung kaméra, tapi MRB Jalma ngitung kaméra ngagaduhan kaunggulan anu béda sareng Hikvision Jalma ngitung kaméra. Éta nganggo sistem statistik aliran panumpang berbasis video pikeun ngalakukeun analisis statistik anu akurat dina data patalimarga toko, anu tiasa leres ngitung toko. Inpormasi sapertos jumlah jalma anu lebet sareng kaluar unggal panto sareng arah aliran jalma ngagaduhan karakteristik adaptasi anu kuat, akurasi tinggi sareng biaya operasional anu rendah. Analisis statistik aliran panumpang anu kuat sareng fungsi manajemén tiasa nyayogikeun puluhan laporan pikeun palanggan, sareng Ngahijikeun sareng sistem parangkat lunak pihak katilu pikeun nyayogikeun pangambil keputusan sareng pangrojong data anu langkung ilmiah. Béda sareng HikvisionJalma ngitung kaméra, MRB Jalma ngitung kamérangagaduhan opat téknologi inti, nyaéta téknologi lacak obyék, téknologi rujukan lingkungan, téknologi deteksi manusa, sareng téknologi formasi lintasan. Ngalangkungan analisis data aliran panumpang dina lawang sareng kaluarna unggal tempat, éta mangrupikeun alokasi anu wajar, Penjadwalan ilmiah sareng jaminan kaamanan nyayogikeun dasar anu andal. Jam bisnis anu wajar tiasa disetél numutkeun patalimarga pelanggan, sareng jumlah jalma tiasa disetél dina kaayaan anu khusus pikeun gawé bareng hubungan anu alarm. MRB Jalma ngitung kaméra khususna pikeun balanja sareng ritel Nyayogikeun dukungan jasa analisis pikeun toko ranté, tempat wisata umum, ruang paméran, transportasi umum sareng tempat anu ramé.

People-counting-camera-09
People-counting-camera-10
People-counting-camera-11

Fungsi HPC008 Jalma ngitung kaméra
1. Data anu diala ku Jalma ngitung kaméra terintegrasi sareng penjualan, teras tingkat pameseran tiasa diitung.
2. Aliran panumpang dua arah diitung sacara akurat, total aliran panumpang diitung, standar patepung sareng jarakna langkung lega.
3. Nyata-waktos terang jumlah jalma dina unggal lantai koridor ngalangkungan HPC008 Jalma ngitung kaméra.
4. Parobihan dina aliran panumpang internal toko sareng aliran panumpang rata-rata.

People-counting-camera-06

5. Rata-rata waktos padumukan pengunjung.
6. Data aliran panumpang anu dikumpulkeun ku HPC008 Jalma ngitung kaméra bakal ditambang pisan, teras data bakal diintegrasikeun sareng dianalisis.
7. Laporan data aliran panumpang anu beunghar, jinis anu intuitif sareng ragam.
8. Saatos masang HPC008 Jalma ngitung kaméra di unggal lokasi toko, anjeun tiasa ngitung kapadetan aliran panumpang di toko, nganalisis data tina sababaraha sudut, sareng ngaevaluasi trend aliran panumpang.
9. Itung jumlah jalma anu terdampar di tempat éta.
10. Parangkat lunak HPC008 Jalma ngitung kaméra tiasa ngalakukeun kontrol padumukan.

People-counting-camera12
People-counting-camera-15
Proyék Parameter Parabot Indikator Kinerja
Sasayogian tanaga DC1236V Fluktuasi tegangan 15% diijinkeun
Konsumsi listrik 3,6W Konsumsi listrik rata-rata
Sistem Bahasa Operasi Cina / Inggris / Spanyol
Antarmuka operasi Modeu konfigurasi operasi C / S
Laju akurasi 95%
Antarmuka éksternal Panganteur RS485 Laju baud khusus sareng ID, jaringan multi mesin didukung
Panganteur RS232 Laju baud khusus
RJ45 Alat debugging, transmisi protokol http
Kaluaran pidéo PAL, sistem NTSC
Suhu operasi -35 ℃ ~70 Di lingkungan anu berventilasi saé
Suhu neundeun -40 ~ 85 ℃ Di lingkungan anu berventilasi saé
Rata waktos bébas kagagalan MTBF Langkung ti 5,000 jam
Jangkungna pamasangan 1,9 ~ 2.2m
Cahaya lingkungan  
0,001 lux (lingkungan poék) ~ 100klux (cahaya panonpoé langsung langsung di luar ruangan), henteu kedah diisi lampu, tingkat akurasi henteu kapangaruhan ku katerangan lingkungan.
 
Tingkat tahan lini  
Minuhan standar nasional QC / T 413 "Kaayaan téknis dasar pikeun alat-alat listrik otomotif"
 
Kasaluyuan éléktromagnétik  
Minuhan standar nasional QC / T 413 "Kaayaan téknis dasar pikeun alat-alat listrik otomotif"
 
Perlindungan radiasi  
Tepungan EN 62471: 2008 "Kasalametan poto-biologis lampu sareng sistem lampu"
 
Gelar panyalindungan Patepung IP43 (lengkep lebu-buktina, anti-waterjet intrusion)
Panas kabeurangan Disipasi panas struktural pasip
Ukuranna 178mm * 65mm * 58mm
People-counting-camera-01
People-counting-camera-02
People-counting-camera-03

Modél

Jangkungna Instalasi

HPC008-2.1

2.6-2.7 M

HPC008-2.5

2.8--3.0 M

HPC008-2.8

2.9--3.2 M

HPC008-3.6

3.2--8.8 M

HPC008-4

3.9--4.4 M

HPC008-6

4.4-5.5 M

 

Jangkungna kritis, disarankan pikeun milih lensa ageung

Babasan

Hasil tés ieu dumasar kana jalma rata-rata 1,7M

 

Detéksi lébar épéktip 2M

Jalma MRB ngitung kaméra video HPC008

Kami gaduh seueur jinis Jalma ngitung kaméra, 2D, 3D, AI Jalma ngitung kaméra, aya salawasna anu bakal cocog sareng anjeun, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyarankeun anu paling cocog Jalma ngitung kaméra pikeun anjeun dina 24 jam.

People-counting-camera7
People-counting-camera-08
People-counting-camera4
People-counting-camera-05

FAQ pikeun Jalma ngitung Kaméra HPC008

HPC008 People counting Camera

1. Naon bédana antara counter Jalma Infrabeureum sareng Jalma cacah Kaméra?

Prinsip téknis jalma infra red counter nyaéta pikeun memicu jalma counter ka itung ku motong sinar infra merah. Jalma ngitung kaméra mangrupikeun jalma anu ngitung jalma ku cara ngumpulkeun potrét pikeun babandingan sareng penilaian. Intina, téknologi béda. Sacara umum, akurasi jalma ngitung kaméra langkung luhur tibatan counter jalma infra merah.

2. Naha jalma ieu ngitung kaméra ngadukung WiFi?

Duanana jaringan kabel sareng nirkabel didukung.

3. Kanggo data aliran panumpang jalma anu ngitung kaméra, abdi hoyong ngagunakeun perangkat lunak kuring nyalira pikeun maca éta sanés parangkat lunak anjeun. Naon anu kedah abdi lakukeun?

Kami bakal nyayogikeun protokol sareng API saluyu sareng kabutuhan khusus anjeun, teras ngabantosan téknisi anjeun pikeun nyambungkeun peralatan urang sareng sistem anjeun kalayan sampurna, supados ngagunakeun parangkat lunak anjeun pikeun ningali sareng nganggo data.

4. Naon dukungan saatos-penjualan tina kaméra cacah ieu? Sabaraha lami, Warranty? Naon kaunggulan téknis jalma ieu ngitung kaméra?

Kami parantos damel di jalma ieu ngitung industri salami 20 taun. Kami bakal salawasna nyayogikeun dukungan saatos penjualan. Anjeun tiasa mendakan kami iraha waé liwat halaman wéb, email atanapi cara sanés. Pikeun jaminan, kaseueuran perusahaan sanés ngan ukur ngadukung 1 taun. Kami yakin pisan kana produk kami. Kami nyayogikeun garansi sekitar 2-3 taun. Upami anjeun ogé agén kami, kami nyayogikeun jasa garansi salamina pikeun ngadukung pamekaran sareng pangropéa sadaya agén dina bisnis lokal dugi ka maksimal.

5. Dimana counter jalma kaméra ieu dihasilkeun? Ka ngajual ka nagara mana? Naha aya kasus pamasangan klasik?

Salaku produsén kontra jalma propésional, dina 20 taun ka pengker, kami parantos ngajual produk kami ka daérah penting sapertos ritel, pariwisata sareng transportasi di panjuru dunya pikeun ngabantosan ngumpulkeun data sareng analisis. Kasus anu paling klasik nyaéta kaméra jalma ngitung HPC008 urang diadopsi ku bandara Shanghai Pudong pikeun ngarengsekeun masalah Nyéépkeun waktos lami pikeun numpak taksi. Disebut "teknologi hideung" ku berita Shanghai. Kami gaduh perkenalan khusus dina video YouTube di luhur.

6. Kumaha upami Jalma-jalma loket harga? Kumaha kuring kéngingkeun harga anu langkung saé?

Dibandingkeun sareng produk anu sami di nagara sanés, produk kami gaduh kaunggulan téknologi tinggi, harga murah, instalasi saderhana sareng layanan purna jual anu sampurna. Kisaran counter kami lengkep dibasajankeun puluhan dolar dugi ka ratusan dolar. Kanggo detil, punten konsultasi ka staf penjualan kami, anu bakal masihan anjeun cutatan lengkep.

7. Naha jalma ieu ngitung kaméra gampang dipasang?

Pamasanganana merenah pisan. Anjeun ngan kedah ngalereskeun dasarna nganggo sekrup, sareng produkna tiasa nyangkut dina dasar na. Kabel jaringan sareng catu daya nyolok sareng muter. Pamasangan tiasa réngsé dina 5 menit.

8. Abdi gaduh puluhan toko ranté. Naha jalma ieu ngitung kaméra ngadamel statistik terpusat? Dupi abdi tiasa ngadamel analisis kasimpulan?

Tangtosna, produk kami dirancang pikeun toko ranté. Parangkat lunak éta kuat pisan sareng ngagaduhan seueur fungsi, sapertos ngabagi daérah, ngabagi toko, nyatakeun idin, Kontrol pendudukan, muka sareng nutup kendali, ngabagi-bagi ringkesan waktos, sareng anu sanésna upami anjeun ngagaduhan kabutuhan anu sanés, urang ogé tiasa ngarobih numutkeun kabutuhan anjeun .

9. Salila période epidemi, nagara urang kedah ngalaksanakeun kontrol pangwatesan aliran. Dupi abdi tiasa nganggo jalma anjeun ngitung kaméra pikeun manajemén larangan aliran tanaga?

Dina awal taun 2020, urang sacara khusus ngembangkeun perangkat lunak ngawatesan ayeuna pikeun kaayaan wabah. Sadaya konter urang tiasa ngawujudkeun kendali Pendudukan tanaga. Parangkat lunak kontrol Pendudukan anu ayeuna ogé ngagaduhan fungsi sapertos muka panto sareng nutup kendali, alarm sareng sajabina.

10. Naha aya gaya batur pikeun ngitung kaméra? di perusahaan anjeun, sapertos 3D jalma ngitung kaméra?

Dina 20 taun ka pengker, salaku panyadia counter jalma, kami gaduh seueur séri, sapertos konter jalma infra merah, konter 2D, konter jalma 3D, konter jalma AI, sareng puluhan produk pikeun anjeun milih, ti anu murah dugi ka mahal, ti saderhana dugi ka Hi-tech. Sok aya hiji kanggo anjeun.

11. Abdi gaduh tegalan. Abdi hoyong ngitung sapi sareng domba, tiasa?

Tangtosna, jalma AI urang ngitung kaméra tiasa sampurna diajar dirina tina objék anu sanés, teras sacara akurat ngabandingkeun sareng ngitung objékna.

12. Ningali anjeun gaduh seueur gaya konter, kuring hoyong ngajual produk anjeun di nagara kuring, éta henteu kunanaon? Naon prosés na?

Kami ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya pikeun negosiasi perkawis agénsi. Hayu urang babarengan pikeun ngamajukeun masarakat ngitung kana masa depan anu langkung cemerlang. Punten taroskeun ka staf penjualan kami pikeun konsultasi ngeunaan prosés anu khusus. Hatur nuhun pikeun kapercayaan anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali