Jalma panto MRB counter HPC001

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu saderhana pisan konter pantodidukung ngan ukur ku aki. Seueur urang Konter panto nyaéta produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan urang konter panto.

Jumlah aliran panumpang ayeuna pamimpin panggedéna di pasar. Dina pangaruh lokasi geografis, lingkungan, patalimarga sareng faktor sanésna, analisa sareng statistik jumlah aliran panumpang tiasa dilaksanakeun sacara ilmiah sareng épéktip, sareng kaputusan operasional dina sadaya pasar tiasa dilakukeun dina waktos anu tepat, anu parantos janten pamutahiran. Peran penting modél bisnis pasar, panggunaan metode ilmiah pikeun ngumpulkeun data aliran panumpang mangrupikeun cara pikeun nangkep kasempetan bisnis di sadaya pasar.

door-counter-01

HPC001 panto lokét mangrupikeun alat cacah pikeun ngitung aliran panumpang. Éta alit, hampang, sareng gampang pisan dipasang. Éta ogé nyayogikeun manajemén data anu komprehensif. Pikeun nyumponan rupa-rupa kabutuhan konsumén, éta dipasang sareng dianggo di pasar swalayan, balanja, sareng sadaya lawang toko. Dimekarkeun, HPC001 konter pantotiasa sacara gampil cacah jumlah aliran panumpang dina unggal waktos dina dinten, anu merenah pikeun masihan padagang rujukan anu sistematis. Ngaliwatan parobihan aliran panumpang, sakumna daérah tiasa disebarkeun ku alesan, sumber daya manusa tiasa disusun sacara rasional, sareng biaya operasi mal balanja sareng supermarket tiasa dikontrol. Ku ngabandingkeun aliran panumpang dina sababaraha waktos, strategi marketing sareng promosi tiasa disaluyukeun, anu ningkatkeun pisan kapentingan supermarket. Éta cocog pikeun tempat ritel, tempat budaya sareng olahraga, tempat hiburan, tempat umum sareng tempat-tempat sanés.

Fitur tina konter panto HPC001

door-counters-01
door-counters

1. HPC001 konter panto nyaéta Kalayan dua bahasa operasi, Cina sareng Inggris.
2. layar LCD 1,15 inci.
3. Anu konter panto batréna tiasa diganti unggal genep bulan kanggo operasi, anu merenah sareng saderhana.
4. Setélan sareng manajemén anu merenah, anu tiasa dioperasikeun ku tombol-tombol dina lokét.

5. Anu konter panto Ngan kedah ngalakukeun manajemén lokét ngalangkungan Windows, henteu diperyogikeun parangkat lunak tambahan.
6. Ukuran leutik (113 * 67 * 20 mm) sareng beurat entéh 213 gram.
7. Lampu hurung dina konter panto tampilan bakal hérang nalika batur ngaliwat.
8. Gancang bakal muncul dina tampilan nalika batréna kirang.
9. Gancang bakal muncul dina tampilan nalika sinyal lemah.
10. Biasana diitung dina kisaran 2,5 méter, tapi tiasa ditingkatkeun janten 9 méter tanpa gangguan.
11. Anu konter panto mémori internal tiasa nyimpen sahenteuna 500 jam rékor.
12. Dasar palastik sareng alat bingkai gabungan tiasa dipilih sakahayangna.
13. Anu konter panto Data tiasa diekstraksi dumasar titimangsa sareng waktos.

door-counter-02
door-counters-03
door-counters2

Urang gaduh seueur jinis IR konter panto, 2D, 3D, AI konter jalma panto, aya salawasna anu bakal cocog sareng anjeun, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyarankeun anu paling cocog konter panto pikeun anjeun dina 24 jam.

Jalma panto MRB ngontrak pidéo HPC005


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali