Penduduk Ngitung Sensor

  • MRB Occupancy counter HPC series

    MRB Pendudukan kontra HPC séri

    Seueur konter Pendudukan kami mangrupikeun produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi lengkep ngeunaan loket Pendudukan kami. Rangkaian produk ieu didédikasikeun pikeun konter padumukan kontrol Pendudukan, nyaéta, nalika ngakuan yén éta ngaleuwihan nilai anu parantos ditangtoskeun, alarm bakal dikirim pikeun ngahontal tujuan ngendalikeun aliran jalma, urang gaduh seueur modél konter Pendudukan ...