MRB Pendudukan kontra HPC séri

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Seueur urang Konter pendudukannyaéta produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan urang Konter padumukan.

Rangkaian produk ieu khusus kanggo konter padumukan ngeunaan pangendali Pendudukan, nyaéta nalika sadar yén éta ngaleuwihan nilai anu parantos ditangtukeun, alarm bakal dikirim pikeun ngahontal tujuan ngendalikeun aliran jalma, urang gaduh seueur modél Konter pendudukan pikeun rujukan anjeun.

Occupancy-counting-sensor

Dina akhir taun 2014, hiji kota ageung di Cina henteu ngagaduhan sistem kontrol Pendudukan sateuacanna, anu memicu kajadian anu kawilang ageung. Tanggal 31 Désémber, kota ieu henteu ngatur kagiatan Hawa Taun Anyar, tapi seueur jalma masih angkat ka kota sacara spontan. Tempat anu ikonik di kota dilaksanakeun salami Taun Anyar, tapi teu disangka-sangka éta ngabalukarkeun musibah. Anu ngabalukarkeun langsung tina musibah éta nyaéta aliran jalma dina Bund teuing ageung. Kusabab teu aya sistem pangendali Pendudukan, teu aya statistik anu pas pikeun nyebarkeun aliran jalma. Janten ayeuna hayu urang nyarioskeun perkawis ieuKonter padumukan.

Occupancy-counting-sensor-1

Kumaha cara ngitung aliran ageung sapertos kitu? Ieu kedah dilakukeun ku ahli propésionalKonter padumukan. Konter padumukanmangrupikeun produk énggal dumasar kana téknologi infra merah, 2D, 3D, AI sareng téknologi sanés. Éta ngagaduhan cacah anu langkung akurat sareng pangiriman data anu langkung stabil. Anu paling penting nyaéta operasi terminal pinter mobile, anu langkung merenah sareng langkung gancang.Sensor ngitung padumukan nyatet jumlah jalma anu ngalir dina kisaran kerja anu épéktip, sareng ngirimkeun data kana terminal sélulér pikeun analisa ngalangkungan parangkat lunak, sareng data anu dianalisis ogé tiasa langsung diékspor pikeun ngahasilkeun laporan.

occupancy-counter-01
occupancy-counter3

Sensor ngitung padumukan ogé tiasa ngahijikeun data ageung. Umumna dianggo di tempat balanja ageung, ruang paméran, perpustakaan, bioskop, stasiun karéta, sareng sababaraha tempat wisata sareng tempat umum anu sanés, kumargi aliran jalma di tempat-tempat ieu ageung pisan sareng meryogikeun anu ahli.Sensor ngitung padumukanpikeun ngumpulkeun statistik. MRBSensor ngitung padumukan tiasa ngahasilkeun data aliran jalma pikeun sababaraha waktos upami diperyogikeun, sareng tiasa ngahasilkeun bagan dumasar jam, dinten, minggu, bulan, sareng taun, sahingga tiasa sacara akurat statistik, ngahijikeun data, sareng ngaunduh laporan dina terminal mobile. Kontrol browsing sareng Penjajahan tiasa dilakukeun dina waktos anu sasarengan. Nalika aliran jalma ngaleuwihan nilai anu parantos ditangtukeun, alarm bakal dipicu

Occupancy-counting-sensor2
occupancy-counter-02

Pidéo kontra MRB Pendudukan

Urang gaduh seueur jinis IR Konter padumukan, 2D, 3D, AI Konter padumukan, aya salawasna anu bakal cocog sareng anjeun, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyarankeun anu paling cocog Konter padumukan pikeun anjeun dina 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali