Sistem tag harga MRB ESL HL290

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kusabab urang Tag harga ESLbénten pisan sareng produk batur, kami henteu ngantepkeun sadaya inpormasi produk dina halaman wéb urang pikeun ulah disalin. Punten taroskeun ka staf penjualan kami sareng aranjeunna bakal ngirimi anjeun inpormasi lengkep.

Kumaha jalanna tag ESL?

A lengkep Tag ESL sistem diwangun ku opat bagian: komputer komputer utama, layar EPD, Tag ESL sareng alat-alat terminal genggem pinter.

Tag ESL Mimiti, inpormasi komoditi dina pangkalan data disandikeun ku komputer host ngaliwatan Tag ESLparangkat lunak panerapan, teras harga sareng inpormasi sanés anu kedah diénggalan dikirimkeun ka éksteritor ngalangkungan Ethernet (atanapi port komunikasi sérial); exciter drive anteneu loop pikeun ngamuat Sinyal radio RF kalayan inpormasi data produk dikirim ka sadayana toko.

ESL-price-tag-02

The Tag ESL sistem ngagaduhan dua fungsi komunikasi: point-to-point sareng ngirim grup, nyaéta: komputer host tiasa ngirimkeun data kana anu parantos ditangtoskeun Tag ESL, atanapi sadayana Tag ESL sakaligus Candak kontrol. Tag ESL aSacara suksés ngalebetkeun rak kana program komputer, nyingkirkeun kaayaan ngarobih tag harga sacara manual, sareng ngahontal konsistensi harga antara kasir sareng rak.
Masing-masing Tag ESL nyimpen sababaraha inpormasi ngeunaan produk anu saluyu, sareng juragan tiasa gampang mariksa sareng mariksa kalayan bantuan alat-alat terminal genggem pinter.

Naha Pilih tag harga ESL?

ESL-tag-03
ESL-tag-04

1. Tag harga ESL dipercaya pisan
Operasi manajemén otomatisasi, ngawaskeun otomatis sareng mékanisme peringatan dini, kinerja tampilan kertas éléktronik anu hadé, pangiriman data énkripsi, umur batre langkung ti 5 taun

2.Tag harga ESL merenah pisan
Parobihan harga hiji-klik, pamutahiran parangkat lunak jauh, ESL mékanisme babak-robin otomatis, resuming otomatis saatos kagagalan kakuatan, instalasi saderhana sareng operasi gampang
3. Tag harga ESL operasi fléksibel
Ngadukung konvérsi multi-layar, témplat tag harga khusus anu dipersonalisasi, patepung sareng sababaraha lingkungan basa, cocog sareng sababaraha platform terminal, aksésoris beunghar, adaptasi sareng sababaraha skénario

ESL-tag-01
ESL-price-tag1

Dina aplikasi praktis: Tag harga ESLmuterkeun peran transmisi inpormasi sareng operator interaksi di toko, berinteraksi sareng konsumén, asistén toko, sareng kantor pusatna dina sababaraha dimensi pikeun ningkatkeun pangalaman konsumen, ngaoptimalkeun alur kerja, sareng ngawujudkeun operasi terpusat sareng manajemén perawatan. Toko ogé tiasa nyambung online sareng offline ngalangkunganTag harga ESL, ngamungkinkeun toko fisik pikeun ngahasilkeun, ngumpulkeun, nganalisis sareng ngaoperasikeun data paripolah konsumen, sareng nyayogikeun pondasi data pikeun pangecér pikeun ngahontal pamasaran anu langkung pas. Dibandingkeun sareng metode pamasaran tradisional sapertos pamisahan online sareng offline, metode tunggal, kontak terasing, sumber daya anu teu jelas, sareng kasusah dina ngalacak pangaruh pamasaran akhir, pamasaran presisi tiasa gampang kahontal ngalangkungan aplikasi gabungan layar bar rak sarengTag harga ESL. Sareng sadaya prosés dilacak, kontrol real-time, pikeun maksimalkeun pungsi pangaruh pamasaran.

ESL-price-tag-04
ESL-price-tag3
Ukuranna 45mm (V) * 89mm (H) * 13.5mm (D)
Warna tampilan Hideung, bodas, konéng
Beurat 44g
Resolusi 296 (H) × 128 (V)
Paparan Kecap / Gambar
Suhu operasi 0 ~ 50
Suhu neundeun -10 ~ 60 ℃
Hirup batré 5 taun

Kami gaduh seueur Tanda harga ESL pikeun anjeun milih, aya waé anu cocog sareng anjeun! Ayeuna anjeun tiasa ngantepkeun inpormasi berharga anjeun ngalangkungan kotak dialog di sudut katuhu handap, sareng kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam.

ESL-tag-02
ESL-tag8

Harga harga MRB ESL HL290 video


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali