Sistem cacah Kandaraan MRB AI HPC199

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

 

HPC199 AI Konter kendaraannyaéta kendaraan anu cacah anu kaitung kandaraan anu asup sareng kaluar. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngitung objék sanés atanapi dianggo pikeun jalma ngitung. Seueur urangKonter kendaraan nyaéta produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan urangKonter kendaraan.

HPC199 AI Konter kendaraan ngagaduhan chip pengolahan AI internal, anu sacara mandiri tiasa ngalengkepan pelacak target, ngitung pangakuan, sareng kontrol. Éta tiasa dianggo pikeun pangendali anti buntut, cacah kendaraan, kendali rame, manajemén daérah sareng skénario sanés. Éta ogé tiasa diintegrasikeun sareng perékam pidéo hard disk DVR pikeun nyayogikeun video definisi tinggi A multi-purpose and multi-function count product with monitoring function, HPC199 AIKonter kendaraan tiasa dianggo dina Internét atanapi mandiri, sareng ogé tiasa nyayogikeun solusi kontrol kaamanan anu cerdas pikeun pariwisata komérsial, ritel, taman, bank, transportasi jalan sareng industri sanés.

vehicle-counter

HPC199 AI Konter kendaraan ngahijikeun fungsi statistik patalimarga, anu henteu kapangaruhan ku sudut pandang.

Widang pandangan maksimal tiasa nutupan dugi ka 20 méter. Éta tiasa ngalacak 50 targét dina waktos anu sami.

Ngitung kendaraan dilaksanakeun numutkeun daérah anu khusus sareng arah ngitung target.

Ngan hiji HPC199 konter kandaraan tiasa ngawujudkeun statistik misah kandaraan anu asup sareng kaluar.

vehicle-counting-system-01

Catetan Instalasi

vehicle-counting-system-02

 HPC199 AI Konter kendaraanngadopsi desain tahan cai IP65, anu tiasa ngalaksanakeun cacah kendaraan sareng akurasi anu sami sanaos dianggo di luar ruangan. HPC199 AI Vehicle counter ngadukung pamasangan di mana waé sudut, sareng kamungkinan kapangaruhan handapeun lampu latar, lampu latar atanapi sinar panonpoé pisan handap. Éta sacara otomatis tiasa nyaring pangaruh kalangkang target. Éta ngagunakeun sénsor gambar anu sénsitip pisan bahkan sapeupeuting ku cahaya sakitarna lemah. Statistik cacah kandaraan normal. Nalika HPC199 AIKonter kendaraan moal akurat ngaidentipikasi udagan dina sudut anu khusus, target diajar sareng latihan tiasa dianggo pikeun ningkatkeun sampel target pikeun ningkatkeun tingkat pangakuan.

vehicle-counting-system-03
vehicle-counting-system4

Fungsi ngitung kandaraan tina HPC199

vehicle-counter-03

1. Manajemén pangguna jaringan, sinkronisasi waktos jaringan, ngadukung pangimeutan real-time jauh.
2. Ngarojong réduksi noise 3D digital, gambarna langkung jelas sareng lemes.
3. 1 RJ45 interface, 1 DC12V interface, 1 hard contact interface, 1 RS485 interface.
4. Ngarojong protokol ONVIF, protokol standar nasional G28181.

5. Ngadukung deteksi aliran panumpang, deteksi aliran kendaraan, kontrol area dukungan, aliran panumpang sareng deteksi campuran aliran kendaraan.
6. Ngarojong fungsi ngabalikan otomatis saatos kagagalan kakuatan / kagagalan anu teu disangka-sangka.
7. Ngarojong superposisi karakter, posisi superposisi anu tiasa diatur sareng tampilan warna tibalik otomatis.
8. Desain kelas industri, struktur saderhana, presisi tinggi sareng stabilitas anu kuat.
9. Ngarojong switching otomatis saringan pikeun ngawujudkeun siang sareng wengi monitoring, ngadukung monitoring telepon sélulér; Catu daya POE (opsional).
10. Deteksi gerak layar / oklusi layar, 4 daérah deteksi sareng 4 daérah oklusi tiasa diatur.
11. Pamaké tiasa milih aliran kode sareng ngatur tingkat pigura, résolusi, sareng kualitas pidéo.

vehicle-counter1
vehicle-counter-02

 Konter kendaraan

HPC19950

HPC19980

HPC199160

HPC199250

lénsa kaméra

5.0mm

8.0mm

16mm

25mm

Ngadeteksi jarak

5-15m

8-25m

10-35m

15-50m

Modeu suplai kakuatan

DC12V kakuatan Adaptor

Konsumsi listrik

5W

prosesor

Binuclear ARM cortex A53 1.5GHz 32KBI-cache

sénsor gambar

SONY IMX, 1 / 1.8 "CMOS Scan Progresif

Pencahayaan minimum

0,1 Lux (Lingkungan Streetlight peuting)

Laju pigura

10-30 pigura / detik

kakuatan ngarengsekeun

Aliran utama 3840 × 2160 Sub stream 1280 × 720

Standar gambar

H265 / H264 / MJPEG

Protokol

Onvif / http / modbus / RS485

Klasifikasi atribut kendaraan

Beus / treuk / mobil / motor (beca) / sapédah

Manajemén parangkat lunak wéb

ngadukung

Laporan lokal

ngadukung

Panyimpenan data

256M

Modeu panganteur

Palabuhan jaringan, 485 palabuhan

Tingkat panyalindungan

IP65

ukuran

185mm * 85mm * 90mm

suhu

-30 ~ 55 ℃

kalembaban

45 ~ 95%

Pidéo counter kandaraan HPC199 AI pikeun ngitung kandaraan

Urang gaduh seueur jinis IR Konter kendaraan, 2D, 3D, AI Konter kendaraan, aya salawasna anu bakal cocog sareng anjeun, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyarankeun anu paling merenah Konter kendaraan pikeun anjeun dina 24 jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali