MRB 3D Jalma cacah sistem HPC009

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu mangrupa Jalma 3D loket, anu maju pisan Jalma 3D cacah Mesin di pasar, sareng éta ogé nyayogikeun fungsi pangendali Pendudukan, Seueur urang Sistem cacah jalmanyaéta produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi kami jualan staff pikeun ngirim anjeun inpormasi lengkep ngeunaan urang Sistem cacah jalma.
HPC009 sistem cacah jalma ngagunakeun modél algoritma jero-kaméra anu dimekarkeun nyalira pikeun sacara dinamis ngadeteksi bagian silang, jangkungna sareng lintasan gerakan target, sahingga kéngingkeun data aliran panumpang real-time presisi tinggi, sareng mesin akselerasi perangkat keras video khusus Huawei anu diwangun kinerja tinggi média prosésor komunikasi, pangakuan akurat pikeun sababaraha target, otomatis nyaring gangguan iraha waé.

3D-people-counter

HPC009 Sistem cacah jalmahenteu kapangaruhan ku cahaya lingkungan, cahaya sareng kalangkang, sareng tiasa fleksibel dicocogkeun kanggo minuhan skénario aplikasi langkung seueur. Hal ieu sering dianggo di musium, taman, pusat perbelanjaan, toko ranté sareng skénario sanés pikeun sacara otomatis ngitung aliran panumpang. Méter parameter lingkungan tiasa disaluyukeun ngalangkungan alat klien. Daérah cacah, cacah arah sareng inpormasi sanés tiasa ditampilkeun online, sareng hasil ngitungna jelas dina pandangan.

Jalma cacah Mesin langsung nyambung kana server cloud ngalangkungan kabel jaringan atanapi WIFI, unggah data sacara real time, teras naroskeun data aliran panumpang anu diitung ku Jalma 3D loket sacara real waktos ngalangkungan platform awan.

People-counting-system-03

Ngaliwatan deteksi jangkungna udagan, gorobag balanja supermarket sareng target sanés tiasa sacara otomatis disaring. MRBjalma cacah solusi tiasa nyayogikeun hiji RJ45, hiji RS485 sareng hiji kaluaran pidéo dina waktos anu sasarengan, sareng tiasa nyayogikeun sistem laporan gratis atanapi antar muka pangembangan sekunder, sareng ngadukung panyebaran server swasta.
Sistem cacah HPC009 Jalma ngagaduhan solusi anu lengkep pikeun ngadukung:
1. Anggo kotak data pikeun gancang nyebarkeun sistem statistik laporan independen sareng billboard TV.
2. Ngaliwatan kabel jaringan, platform transportasi antar modél langsung, sareng platform awan pikeun ngajalajah data laporan.

3D-people-counter-01

3. Sambungkeun monitor pikeun sacara langsung ningali statistik monitoring sareng gambar pidéo anu dinamis.
4. Nyayogikeun program antarmuka pangladén swasta atanapi bahan pangembangan sekundér pikeun pangembangan sekunder.
5. Kontrol padumukan tiasa diwujudkeun ngalangkungan parangkat lunak latar tukang HPC009 jalma cacah solusi.

3D-people-counter2
People-counting-system-02

Spésifikasi sistem cacah Jalma

Proyék Parameter Parabot Indikator Kinerja
Sasayogian tanaga DC1236V Fluktuasi tegangan 15% diijinkeun
Konsumsi listrik 3.6W Konsumsi listrik rata-rata
Sistem Bahasa Operasi Cina / Inggris / Spanyol
Antarmuka operasi Modeu konfigurasi operasi C / S
Laju akurasi 95%
Antarmuka éksternal Panganteur RS485 Laju baud khusus sareng ID, jaringan multi mesin didukung
Panganteur RS232 Laju baud khusus
RJ45 Alat debugging, transmisi protokol http
Kaluaran pidéo PAL, sistem NTSC
Suhu operasi -35 ℃ ~70 Dina lingkungan anu berventilasi saé
Suhu neundeun -40 ~ 85 ℃ Dina lingkungan anu berventilasi saé
Rata waktos bébas kagagalan MTBF Langkung ti 5,000 jam
Jangkungna pamasangan 1,9 ~ 2.2m
Cahaya lingkungan  
0,001 lux (lingkungan poek) ~ 100klux (cahaya panonpoé langsung langsung di luar ruangan), henteu kedah diisi lampu, tingkat akurasi henteu kapangaruhan ku katerangan lingkungan.
 
Tingkat tahan lini  
Minuhan standar nasional QC / T 413 "Kaayaan téknis dasar pikeun alat-alat listrik otomotif"
 
Kasaluyuan éléktromagnétik  
Minuhan standar nasional QC / T 413 "Kaayaan téknis dasar pikeun alat-alat listrik otomotif"
 
Perlindungan radiasi  
Tepungan EN 62471: 2008 "Kasalametan poto-biologis lampu sareng sistem lampu"
 
Gelar panyalindungan Patepung IP43 (lengkep lebu-buktina, anti-waterjet pangintipan)
Panas kabeurangan Disipasi panas struktural pasip
Ukuranna 178mm * 65mm * 58mm
People-counting-system1
people-counting-system8
People-counting-system-05

Video sistem HPC009 3D Jalma Ngitung

Urang gaduh seueur jinis IR Sistem cacah jalma, 2D, 3D, AI Sistem cacah jalma, aya salawasna anu bakal cocog sareng anjeun, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyarankeun anu paling cocog Sistem cacah jalma pikeun anjeun dina 24 jam.

People-counting-system-04
Toilet-occupancy-counter

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali