Asesoris MRB ESL

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Dina taun-taun ayeuna, ritel Cina parantos nunjukkeun trend: offline sareng online parantos mimiti ngagabung, sareng pangecér offline tradisional parantos ngamimitian ngembangkeun e-commerce sareng platform mobile. Konsép ritel intél bisnis parantos ngagaduhan peran penting dina éta. Label rak éléktronik, hal anu énggal, sacara bertahap ngambah panon masarakat.
Salian ti labélna, labél éléktronik ogé diwangun tina sababaraha kurung ningkatna, PDA, sareng base station, éta sadayana aksésoris EAS.

ESL-accessories-02
ESL-accessories-03
ESL-accessories-01
ESL-Label

Video aksésoris ESL


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali