Sistem cacah panumpang MRB Otomatis pikeun beus HPC088

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Seueur urang sistem cacah panumpang nyaéta produk anu dipaténkeun. Pikeun nyingkahan plagiarismeu, kami henteu nyimpen teuing kontén dina halaman wéb. Anjeun tiasa ngahubungi staf penjualan kami pikeun ngirim inpormasi langkung lengkep ngeunaan urangsistem cacah panumpang.

HPC088 sistem cacah panumpang mangrupikeun produk cacah panumpang anu presisi tinggi (98% +) pikeun panumpang beus ngitung otomatis dumasar kana téknologi visi stereo teropong sareng téknologi analisis pidéo calakan. Kaméra taropong tinasistem cacah panumpang dirancang kalayan desain rékayasa sapertos manusa ngumpulkeun inpormasi gerak panumpang langsung dina kisaran panto, sareng gancang ngitung data 3D panumpang target ngalangkungan prosesor gambar, kalebet jangkungna panumpang target \ lebar taktak, sareng anu sanésna. kana ciri manusa Nyaring otomatis tina unsur target (sapertos troli, katuangan, sareng sajabana) tiasa ngahontal deteksi presisi tinggi sami henteu paduli naha éta aya dina panonpoé atanapi di lingkungan anu surem.

IMG_20210118_110650

HPC088 sistem cacah panumpang ngagaduhan RS232, RS485, dua jinis antarbeungeut data, éta merenah pisan pikeun antarmuka sareng sistem pihak katilu pikeun ngawujudkeun interaksi data.

IMG_20210118_110713
IMG_20210118_110737_1

Kaméra taropong tina sistem cacah panumpang ngadopsi desain rékayasa panon manusa, built-in dua kaméra CCD pikeun ngumpulkeun gambar 3D tina targétna, sareng ngumpulkeun aliran video real-time dina kecepatan 25 frame per detik. Thesistem cacah panumpangngagaduhan fungsi anti goncang sareng cocog pisan kanggo dianggo di lingkungan beus. Éta sacara otomatis tiasa terang numutkeun lingkungan Inténsitas cahaya suplemén infra red tiasa dianggo normal nalika siang atanapi wengi.

Prosesor gambar tina sistem cacah panumpang ngagaduhan built-in performa tinggi grafis prosesor DSP khusus, anu ngolah inpormasi streaming video tina dua kaméra teropong sacara real time numutkeun algoritma preset grafik, ngitung jumlah panumpang real-time sareng mareuman dua panto beus, sareng komunikasi sareng pihak katilu ngalangkungan antarmuka RS232 sareng RS485 Sistem ngalaksanakeun pertukaran data.

Prosesor gambar tiasa diwangun-di modul GGM (opsional), anu tiasa ngawujudkeun posisi GPS tina beus sareng transmisi data jaringan 3G \ 4G, janten sistem cacah panumpang tiasa ngabentuk kumpulan data lengkep, pangiriman data, fungsi posisi kendaraan, sareng panyebaran aplikasi gancang.

The sistem cacah panumpang prosesor dipasang dina tempat anu disumputkeun dina siling beus. Upami modul GGM dianggo, anteneu GPS \ GPRS kedah ditempatkeun dina posisi anu ditampi ku sinyalna.

automatic-passenger-counting-system-05
automatic-passenger-counting-system-06
automatic-passenger-counting-system4

Pidéo counter panumpang otomatis MRB

Urang gaduh seueur jinis IR sistem cacah panumpang, 2D, 3D, AI sistem cacah panumpang, aya salawasna anu bakal cocog sareng anjeun, mangga ngahubungan kami, kami bakal nyarankeun anu paling cocog sistem cacah panumpang pikeun anjeun dina 24 jam.

automatic-passenger-counting-system1
automatic-passenger-counting-system-02
automatic-passenger-counting-system3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali